Хасково

Военният министър разписа за летище Узунджово, чакаме инвеститор

ДарикВоенният министър Николай Ненчев е разписал прехвърлянето на военните имоти на община Хасково. Това обяви кметът Добри Беливанов в ефира на Дарик радио, което днес чества своя 17-ти рожден ден.

Предстои правителството да вземе решение за фактическото прехвърляне на собствеността, включително и на летище Узунджово. Там се предвижда изграждането на карго зона.

В Харманли предстои мащабно обновяване на символа на града – Изворът на Белоногата, обяви кметът Мария Киркова. Паркът ще бъде изцяло реновиран, включително и с ново осветление, а празниците на града вече ще се провеждат там.

ДарикОградата по границата с Турция ще бъде изцяло готова до юни. Това обяви областният управител Станислав Дечев. До момента са готови 12 километра на територията на Хасковска област.

По случай рождения ден на Дарик – Хасково водещи на регионалната програма бяха кметовете на Хасково и на Харманли, а техни гости – Мария Георгиева от бТВ, Димитър Иванов от Нова телевизия и председателят на хасковската структура на Съюза на българските журналисти Николай Грудев.

Новините представи областният управител. Темата на разговор в студиото беше на кого хората имат повече доверие. В ролята на съдия влезе магистратът от Хасковския окръжен съд Стратимир Димитров, който отсъди, че журналистите лъжат по-малко.

Дарик  Дарик 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Майор ЩИРЛИЦ
Майор ЩИРЛИЦ
01.03.2016 13:12 13:12

Вие чакате инвеститор ама,с тази глямата глупост на правителство и Н.С за ВВС от 12месеца,нещо не ви ли жегва така?Дане*и да ви потрябва нещо това летище тая база,тия военни имоти.
Щото 12м.са много време и трябват помещения,спални,столови,класни за обучение,полигони и др.
Та ние хем сме в Е.С. и в НАТО а пък с това решение хем не сме.
Щото никъде го няма това …

Тинев
Тинев
01.03.2016 14:14 14:14

Всичките казарми да бъдат предадени на общината – терените им вече са много ценни, а някога са били в покрайнините на града… НАимните войници – в Симеоновград!

Back to top button