Регион

Момченце на 2 г. е с опасност за живота след падане от прозорец

Илюстрация2-годишно момченце е с опасност за живота след падане от прозорец на жилищен блок на бул. „България“ в Харманли, съобщават от пресслужбата на полицията.

Снощи малко след 20 часа в харманлийската полиция е получен сигнал, че зад блок на булеварда, на тревната площ лежи дете в безпомощно състояние.

Пристигналият незабавно автопатрул е установил, че това е 2-годишно момче, живеещо в същия блок. Детето е транспортирано до ЦСМП-Харманли, откъдето е откарано до МБАЛ-Хасково с фрактури на шийните прешлени, таз, основа на черепа, контузия на бял дроб. Оттам детето е транспортирано до „Детска хирургия“-Пловдив с опасност за живота.

От извършения оглед станало ясно, че детето е било в стая заедно с дядо си, който излязъл и го оставил за малко само. Когато се върнал видял, че момченцето липсва, а прозорецът е отворен с поставена под него табуретка. В жилището са били и майката и бабата на пострадалото дете.

Работата по изясняване на случая продължава, образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button