Регион

Арестуваха още трима с дизайнерска дрога

ИлюстрацияТрима димитровградчани са задържани за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Криминалистите са извършили полицейски проверки в домовете на тримата. В жилището на ул. „Христо Смирненски“ на 19-годишния К. П. са намерени 2 пакетчета чай за пушене с листна маса с тегло 35 грама, с характерен мирис на ментов чай, съдържащ синтетични канабиноиди.

Грам от същия чай за пушене е открит и в дома на 20-годишен младеж на улица „Шеста“ в Димитровград.

В хода на операцията са намерени и 42 грама зелена изсушена листна маса, разпределена в 47 опаковки от фолио в къща на ул. „Шеста“, обитавано от 22-годишен младеж.

На 3 март в 15 часа, димитровградските полицаи са обискирали 35-годишен мъж от града. В дрехите му е открито полиетиленово пликче със синьо прахообразно вещество с тегло 0,50 грама, реагиращо при полеви наркотест на амфетамин и топче със зелена листна маса, реагиращо на канабис.

38 200 безакцизни цигари пък иззеха хасковски криминалисти. Вчера те са проверили вила във вилна зона „Орфей“ край областния град, ползвана от 51-годишен хасковлия. Във вилата са открити цигарите от различни марки без бандерол, конфискувани с протокол за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василев
Василев
04.03.2016 17:07 17:07

Научете се да правите коментари:“Конфискувани с протокол за доброволно предаване“,вместо „иззети с протокол за доброволно предаване“.

Back to top button