Спорт

Димитровград се сбори с ЦСКА за Купата, но загуби

Волейбол, архивВолейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ стартираха амбицирано турнира за Купата на България в София, но загубиха от ЦСКА с 0:3.

Момичетата на треньорите Петър Ташев и Георги Илиев изтърваха да спечелят първия гейм, в който водеха почти до края, но допуснаха изравняване 24:24. След това нервите им не издържаха и софиянки затвориха първата част с 27:25.

„Раковски“ отново започна по-силно втория гейм, като след второто техническо прекъсване водеше с 16:13. Последва срив и „червените“ взеха гейма на 17.

ЦСКА се хвърли да приключи бързо срещата в последния гейм, в който димитровградчанки успяха да се върнат за 20:20. В крайна сметка домакините го спечелиха с 25:23.

„Раковски“: Йоанна Атанасова, Бояна Андреева, Ани Боздева, Гала Гълъбова, Михаела Мартинова, Елизабер Късаджикова, Михаела Петрова (либеро).

Във втория кръг в събота „Раковски“ излиза срещу „Славия“, а в последния – срещу шампионките от „Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button