Хасково

Родители и деца събраха чували с боклуци около „Юнак“

ОборкаРодители и деца от новия тенис клуб „Хасково 2015“ направиха тази сутрин оборка около зала „Юнак“.

ОборкаРайонът около спортното съоръжение бе запуснат с години и превърнат в бунище. Майките и децата им събраха чували с боклук. В същото време бащите правеха канали за дренаж на изграждащите се нови тенис кортове пред „Юнак“.

Haskovo.info припомня, че разчистването на площадката и оформянето на кортовете започна преди седмица. Зам.-председателят на клуба Митко Господинов заяви пред Haskovo.info, че се надява през седмицата да се проведат и първите тренировки на открито.

Тенис клуб „Хасково 2015“ бе официално представен на 30 декември миналата година, като досега децата тренираха в зала „Спартак“. През април пък в Хасково се очаква и Григор Димитров.

Оборка  Оборка 
 Оборка  Оборка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН
ЕДИН
06.03.2016 14:39 14:39

От Тодор Живково време нищо не е пипнато,тогава си имаше хора за поддръжка на площадката…
А сега виждате какво е положението,цялата така наречена „държава“е в такъв вид за жаласт…

aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa
06.03.2016 18:27 18:27

КВА ДЪРЖАВА БЕ,КМЕТА ОТДАВНА ГО ПРОДАДЕ НА КЪНЮ МАЙМУНАТА!СТАРИЯ КМЕТ ДЕ,РАЗБОЙНИКА!НЕ ЗНАМ ЗАЩО КЪНЧО НЕ СИ НАЕМЕ ХОРА ЗА РЕМОНТ!?

говори се......
говори се......
07.03.2016 11:51 11:51

Говори се масово за Къню Маймуната, а някой в този град Хасково, да се е опитал да се противопостави на този човек и по някакъв начин?! А има ли за какво да му се противопостави? Причини да изтъкне някой?! Само се говори! То не бяха обвинения, то не бяха задържания, пускане под Гаранция…. За Весо Буцата да си спомня някой?! Той си джитка – оправдан с мерцедеса. А за боксьора – шофьор Слюдата някой да си спомня ,той е много обществено полезен вече, треньорче по бокс се бара. Боже, пази Хасково!

Анонимен
Анонимен
07.03.2016 12:31 12:31

Треньора Людмил-Слюдата напълни залата по бокс с нови деца, и наистина това му е призванието. Дано всички бивши затворници са като него.

Back to top button