Хасково

Пожарникар става зам.-областен управител на Хасково

Награждаване, архивПенсионираният началник на свиленградската пожарна Валентин Ангелов най-вероятно ще бъде зам.-областен управител на Хасковска област.

От областна администрация коментираха пред Haskovo.info, че все още заповед за назначаването на Ангелов няма.

Неофициално Haskovo.info научи, че предложението за назначаването на Валентин Ангелов е изпратено до Министерски съвет и се очаква то да бъде гласувано на заседанието тази седмица.

Haskovo.info припомня, че Ангелов се пенсионира през миналата година и осъди МВР за забавено обезщетение.

През октомври 2010 г. тогавашният руски президент Дмитрий Медведев връчи „орден на Мъжеството“ на началника на свиленградската пожарна главен инспектор Валентин Ангелов. Той бе сред отличените спасители и пожарникари, които получиха руски държавни награди заради активната им помощ в гасенето на пожарите край Москва през август. Свиленградчанинът бе ръководител на българската група огнеборци, които гасиха пожарите в Подмосковието. Малко по-рано Ангелов стана и почетен гражданин на Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
KAUNI
KAUNI
08.03.2016 9:04 9:04

ПРЕЗ 2010 МОЖЕ ДА Е БИЛ , НО СЕГА Е ПЕНСИЯ И НЕКА СИ ЯДЕ ТАВАНА НА ПЕНСИЯТА /НАЙ-ВЕРОЯТНО/ ДА НЕ СЕ НАПЪВА В ОБЛАСТНАТА УПРАВА –ЩЕ СЕ ГЪТНЕ РАНО И ОТИДЕ ГОЛЯМАТА ПЕНСИЯ НА ВЯТЪРА. ВСЯКО НЕЩО ДА БЪДЕ С МЯРКА –ТО БИВА ВРЪЗКИ И ЧУДЕСА , А МЛАДИТЕ ХОРА ДА БЯГАТ НАВЪН ОТ МАЩЕХАТА ДЪРЖАВА – НАРОДНА РЕПУБЛИКА БГ –ТЯ Е ПЕНСИОНЕРСКА РЕПУБЛИКА !!!! В БИБЛИЯТА ПИШЕ ,ЧЕ МОЙСЕЙ ВОДИЛ 40 ГОДИНИ ЕВРЕИТЕ ПРЕЗ ПУСТИНЯТА , ЗА ДА ИЗМРАТ ВСИЧКИ , КОИТО ПОМНЯТ РОБСТВОТО –ДО СЕГА СА МИНАЛИ 26 ЗНАЧИ ДА ЧАКАМЕ ОЩЕ ?!?! ГНУСНО МИ СТАВА ОТ ТЕЗИ АЛЧНИ ПЕНСИОНЕРИ………….

Минев
Минев
08.03.2016 9:41 9:41

Престанете да назначавате ПЕНСИОНЕРИ на работа!!! Взема си тавана – ами стига, нали им се дава на по-млада възраст уж заради това, че се изхабявали бързо? Какво излиза – почти всички милиционери и част от военните работят основно в охранителни фирми, за малки заплати, но добавени към пенсията – не е зле! Но така подбиват пазара на тази професия и фирмите не вдигат заплатите! Стига с пенсионери на ДЪРЖАВНА РАБОТА! Жалка държавица!

Анонимен
Анонимен
08.03.2016 10:37 10:37

Разберете кога е завършил за пожарникар.
Разберете кога е завършил за пожарникар и БОКО ТИКВАТА и тогава си направете заключение …

ГОРЯЩА БАДЕМОВА ГОРА
ГОРЯЩА БАДЕМОВА ГОРА
08.03.2016 10:43 10:43

Питайте Ненков когато горя САКАРА тоя колко пъти дойде на пожара?Един път дойде ,припадна,закараха го в болницата,лежа там и повече ни вест ни кост.Та тия ордени и медали …

kala
kala
08.03.2016 13:12 13:12

Каква е тази мода на ГЕРБ да назначава пенсионери ние които гласувахме за тях мислихме,че ще освобождават пенсионерите и ще слагат млади хора те държат пенсионерите на работа звемат млади хора както е във ВиК Хасково и кметдтвото е така много ценни са тези пенсии.Докога ще бъде така в тази държава младите без работа .

9007
9007
08.03.2016 14:06 14:06

Айде и тук поредната доза хейт.Абе хора – като можете,знаете и сте толкова способни отидете при Вальо и му кажете да го заместите…тъй като го познавам мисля че на драго сърце ще ви отстъпи…нито се бори за слава,нито за пари…..ама нали трябва да оплюем всичко….

Back to top button