Хасково

Срещат хасковски диабетици със специалисти, жалват се от боклуци пред „Снежанка“

ДиабетициХасковските диабетно болни ще могат да се срещнат в събота със столични специалисти в областния град.

Инициативата е на сдружение „Диабет 2012“ и ще се проведе от 10 часа в клуба на ул. „Ген. Карсов“ 3, съобщи за Haskovo.info председателят на сдружението Милка Кънчева.

ДиабетициВ Хасково се очаква лекар от столичния център за хора с диабетно стъпало, ще бъдат представени и нови апарати за измерване на кръвна захар, като бройка от тях ще бъдат раздавани безплатно.

В събота в Хасково се очаква и ръководството на диабетно болните от София. В клуба ще се проведе годишно отчетно събрание и приемане на нови членове. Сега в „Диабет 2012“ членуват 270 човека, като децата са пета – най-малкото е на 6 г.

Кънчева се жалва, че пред нейния блок „Снежанка“ на ул. „Братя Миладинови“ редовно се изхвърлят отпадъци. Последният случай е с обелки от портокали и други мръсотии. Хората от блока подозират съсед, който хвърля нечистотиите през балкона си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button