Хасково

19-годишна без книжка с БМВ блъсна велосипедист, пиян моторист падна в Харманли

Илюстрация19-годишна девойка без книжка е блъснала вчера 68-годишен велосипедист в Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал малко преди 10 часа на кръстовището на улиците „Добруджа“ и „Бяло море“. Момичето е шофирало БМВ и не е дало предимство не велосипедиста.

От удара, мъжът е с контузия на лява колянна става и дясна част на гръдния кош, прегледан е и е освободен за домашно лечение. На девойката са съставени 2 акта и протокол.

38-годишен моторист е паднал вчера в Харманли. Той се е движел с несъобразена скорост по ул. „Захар Стоянов“ и се е изръсил след ляв завоя. Пострадалият е с рана на главата и болки в гърдите и ръката. Тестът с дрегер пък е отчел 0.53 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
белоконски
белоконски
08.03.2016 12:45 12:45

Сред КИФЛИТЕ сега е модно да карат големи коли да са с очила с едната ръка шофират а с другата държът телефона

до белоконски
до белоконски
08.03.2016 16:38 16:38

И в ръката, с която карат, държат цигара

белоконски
белоконски
08.03.2016 21:13 21:13

Точно така с едната цигара с другата телефона и накрая белята Но мъжлето или любовника спонсор има пари – ремонт – и хайде пак същото Тя кифлата си е кифла както и да я облечеш както и да я наречешкакто и да я ОБЗАВЕДЕШ Кифла отвънка царица а отдолу мирише на магарица

Back to top button