Регион

Маскирани запречиха Е-80 с дървета и нападнаха шофьор край Бисер

ИлюстрацияЧетирима младежи са арестувани за опит за зрелищен грабеж, съобщават от пресслужбата на полицията.

Тази сутрин в 3,10 часа в харманлийската полиция е получен сигнал на спешния телефон за нападението. 50-годишен водач от Белослав на товарен автомобил Даф, пътувал заедно с 43-годишна спътничка от Димитровград в посока от Харманли към Турция.

Те обяснили пред разследващите, че в близост до село Бисер, на пътя били поставени отсечени дървета от канавка до канавка. В момента, в който водачът слязъл от камиона да разчисти платното, бил нападнат от четирима души с маски на главите. Те му нанесли удари по тялото и главата и му поискали парите. В суматохата, спътницата на водача се развикала, че ще извика полиция. Тогава нападателите побегнали в неизвестна посока.

В хода на разследването, харманлийските криминалисти са установили и задържали в постъпите към кв. „Маламар дере“ в Харманли тримата младежи на 16 г. и 18-годишен харманлиец, двама от тях познайници на полицията.

Задържаните признали за деянието си пред разследващите, а в единия е намерена използваната от него маска.

Пострадалият шофьор е добре, не е приет в болница и е продължи с товара си за Турция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button