Хасково

Арестуваха крадец на гуми и зимнина в Хасково

Илюстрация55-годишен познайник на полицията е задържан за кражба, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 2 часа автопатрул е спрял мъжа за проверка на улица „Ангел Кънчев“ в града. При вида на полицейските служители, крадецът изхвърлил на земята инструменти за взломяване и чанта със зимнина.

В хода на работата станало ясно, че същият е откраднал 3 автомобилни гуми от паркиран в подземен гараж автомобил на бул. „Раковски“ и от мазе – месомелачка и зимнина. Вещите са открити и иззети.

Двама любимчани са доведени в полицейския участък за кражба. Местните криминалисти са установили, че момчетата на възраст 17 и 16 г. са извършители на кражба на СД от лек автомобил Фиат, станала преди дни в Любимец.

Кражба от автомобил е станала и в Хасково. След счупване на стъкло на предна врата е проникнато в лек автомобил Опел Корса, паркиран на ул. „Пещера“ в областния град и са откраднати СД и чанта с инструменти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button