Хасково

Втори ден отпушват шахта в центъра, наводнени са мазета, хаос в трафика

ШахтаВтори ден от ВиК-Хасково се опитват да отпушат шахта от канализацията до Първа поликлиника в областния град.

ШахтаВчера акцията започна около 16 ч., продължи повече от час и предизвика задръствания по улиците в района в час пик.

Днес читатели на Haskovo.info отново алармираха за действията на майсторите, които отново затапват движението там. Този път обаче с ВиК са и полицаи, които се опитват да контролират движението на автомобилите.

ШахтаОт водното дружество се надяват сега вече да успеят да отпушат шахтата. Те обясниха, че когато е получен сигнала, тогава започват отпушването.

Сигналът пък отново е подаден от собствениците на търговски обекти в сграда в съседство. Те са се обадили на 112, защото в мазетата им, които се използват за складове и в подземния паркинг продължава да избива вода.

Хората се оплакаха пред Haskovo.info, че положението вече е нетърпимо и призовават общината и службите да си свършат работата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ьаяьяа
ьаяьяа
11.03.2016 12:52 12:52

Как да я отпушат шахтата като това момиче на първата снимка налива ВОДА ! :DDDD

СТИГА ВЕЧЕ
СТИГА ВЕЧЕ
11.03.2016 14:31 14:31

Тоя грозния дебел полицай тоя дебелак какъв полицай е ,ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ РАЗЧИТА НА УНИФОРМАТА ДА ДАВА РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ,КАКВО УВАЖЕНИЕ ТОЯ ДЕБЕЛАК СЕБЕСИ НЕ УВАЖАВА КАМОЛИ НЯКОЙ НЕГО ДА УВАЖАВА,Така е като в полицията се влиза чрез връзки и лобиране по политически протекци и,Опъните го тоя дебел задник на теста на КУПАР И ЛИЦЕВИ ОПОРИ И КОРЕМНИ НАБИРАНИЯ ДА ГО ВИДИМ,!!!

Back to top button