Спорт

Волейболистките на Езиковата шампионки на Хасково, ПМГ – първи при момчетата

ВолейболТимът по волейбол на ГПЧЕ „Асен Златаров“ при девойките 11 – 12 клас спечели първото място на общинските ученически игри в Хасково.

На финала във физкултурния салон на Професионалната гимназия по транспорт „Н. Й. Вапцаров“ момичетата на Езиковата надвиха съперничките си от ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ с 2:0 гейма. Шампионките, които вдигнаха купата за първото място са: Мартина Козалиева, Милена Хубенова, Ванеса Димова, Микаела Дундалова, Таня Дойчева и Ивана.

ВолейболАтрактивен бе и финалът при момчетата в същата възрастова група. В него победа с 2:1 записаха младите волейболисти на ПМГ „Боян Петканчин“ отново над връстниците си от ПГДС.

Вчера при девойките 8-10 клас първенци са ПМГ след 2:0 над ПГДС, а при юношите в същата група – „Цар Иван Асен ІІ“, които надвиха Езиковата с 2:0.

Областното ученическо първенство ще се проведе в началото на следващата седмица в димитровградската спортна зала „Младост“.

Haskovo.info припомня, че в събота от 18 часа в „Младост“ волейболистките на „Раковски“ приемат „Левски“ (София) във втори 1/4-финален плейоф от женското първенство, като „сините“ водят с 1:0 в серията.

Волейбол  Волейбол 
 Волейбол  Волейбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
11.03.2016 21:48 21:48

Какво става с отбора на соу Левски! Що не се споменава изобщо?

Гост
Гост
12.03.2016 11:17 11:17

Тоя дъртия още ли го държите в това училище? Тоя мазник и връзкар със всеки директор е близък. От него по голяма мъжка клюкарка няма никъде! Да не говорим как се карат часовете по физческо изобщо – в разговори по телефона и във други дейности в полза на училище уж. Та ако ще и по два часа на ден да сложите физическо все тая с такива „учители“!

Back to top button