Хасково

Съдят хасковската врачка Роза за нови измами и кражба

Врачка45-годишната хасковлийка Роза Харизанова е изправена пред съда по обвинения за нови измами и кражба.

Haskovo.info припомня, че през 2014-а врачката бе осъдена на година и половина условно. Тя бе призната за виновна, че е заблудила две хасковлийки, че може да разваля магии с цел материална облага. По тази присъда тя трябва да заплати близо 22 000 лв.

Сега Харизанова е изправена пред Хасковския районен съд по обвинение, че е измамила други две жени и за кражба. Сумите, които е присвоила са общо над 10 000 лв.

Близки до разследването срещу врачката споделиха, че срещу нея се подготвя и друго подобно дело, където измамата е за близо 40 000 лв.

Днес Харизанова се отказа от адвоката си, защото нямали допирни точки, а и не можела да плаща и поиска служебен защитник. Така делото бе отложено и насрочено за 31 март.

Роза Харизанова е задържана под стража и понастоящем е в сливенския затвор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасково
хасково
15.03.2016 14:40 14:40

Майка и пълни цигари и ги продава до лафката на ул“ Дунав“ за да ги изхранва , а сега ще трябва да почни нещо “ бяло “ да продава за да и изплати задълженията на Розичка

Следовател
Следовател
16.03.2016 15:18 15:18

Тази циганка е завлякла маса народ с големи суми пари.Ако някой има информация за други престъпления нека я предостави на Полицията анонимноста му е гарантирана

Back to top button