Регион

16-годишен стреля с газов пистолет след измамник

Илюстрация16-годишно момче е стреляло във въздуха с газов пистолет след измамник, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера около 12 часа, в платформа за интернет пазаруване, мъж, представил се с името Петър се свързал с 16-годишния димитровградчанин и му предложил изгодно да купи 2 мобилни телефона на обща стойност 380 лв. Момчето се съгласило и двамата си уговорили среща на бул. „Димитър Благоев“ в Димитровград.

Когато момчето дало парите, измамникът побягнал с тях. Хлапакът обаче тръгнал да го преследва и с газовия пистолет на баща си, който носел в себе си, произвел изстрел във въздуха. Грабителят хвърлил парите на тротоара и избягал в неизвестна посока. Тогава пострадалият ученик сигнализирал за измамата в полицейското управление.

22-годишна продавачка в „Лавка“ пък е измамена от непозната жена. Вчера около 15 часа, непознатата помолила момичето да й развали пари в различни банкноти, монети, цигари и запалка. След като продавачката се обърнала да изпълни молбата й, непознатата грабнала приготвените 150 лв. и избягала в неизвестна посока.

Тази сутрин в 2:08 часа е задействан сигнал по СОТ, чийто патрул при пристигането си на димитровградската ул. „Средец“ е установил, че е разбита входна врата и са откраднати монетник с неустановена сума, 60 кутии цигари и ди ви ар устройство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
user
user
15.03.2016 21:02 21:02

Браво на момчето доста смел изгонил измамник

хасково
хасково
15.03.2016 21:43 21:43

Аз бях жертвата аз съм от хасково а не от димитровград 😉 господин автор имате грешка

radi
radi
15.03.2016 22:39 22:39

Are nikoy da ne pishe ot imeto na ucenika zashtoto znaem kolko falshivi komentari ima che momcheto e bil ot haskovo edi kvo si stigate s tiq falshivi komentari momcheto se e zashtitilo i uspql da izgoni izmamnika i za radost si e wzel parite

Back to top button