Хасково

Нова катастрофа на „Раковски“ и „Дунав“, Мерцедес отнесе АТВ

КатастрофаНова катастрофа стана около 17 часа на хасковското кръстовище на бул. „Раковски“ и ул. „Дунав“.

Преки участници в мелето станаха Мерцедес и АТВ.

КатастрофаПоследното е навлязло в кръстовището от „Дунав“ и е било блъснато от немското возило. От удара АТВ-то се е преобърнало няколко пъти и се е ударило в джип.

При инцидента няма сериозно пострадали. Момчето от АТВ-то бе откарано с линейка до болницата, защото усещаше болки в ребрата.

Шофьорите пък спореха кой е минал на червено. Движението по булеварда бе затруднено в посока центъра.

Haskovo.info припомня, че кръстовището на „Дунав“ и „Раковски“ е едно от най-опасните в областния град, където често стават тежки катастрофи с ранени и загинали. Шофьори и днес коментираха, че по булеварда трябва да бъдат сложени легнали полицаи за да убият скоростта.

Катастрофа  Катастрофа 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
шофьор
шофьор
17.03.2016 19:36 19:36

катастрофа катастрофа, я кажете за регулировчиците, как ми показваха кръстчета като дедо поп да спра 😉

Наблюдател
Наблюдател
17.03.2016 21:14 21:14

Полицаите бяха пълна нула,нямам думи…

живееща там
живееща там
17.03.2016 22:54 22:54

Ами, да сложат легнали полицаи,крайно време е! Незнам още колко катастрофи трябва да станат и колко жертви да има. Винаги пресичам на тръни там, никой не се съобразява с пешеходците.

за кой ли път?
за кой ли път?
18.03.2016 0:21 0:21

за кой ли път?за кой ли път?

РАМОС
РАМОС
18.03.2016 8:53 8:53

НА ТОВА КРЪСТОВИЩЕ СТАВАТ МНОГО ИНЦИДЕНТИ-НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА КРЪГОВО КАКТО И ДО ЦИГАРЕНА ФАБРИКА-ОТ КАТ ЗНАЯТ МЕСТАТА КЪДЕТО СТАВАТ НАЙ-ЧЕСТО КАТАСТРОФИ И ТЕ ДА КАЖАТ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ-ДАЛИ ЩЕ СА ЛЕГНАЛИ ПОЛИЦАИ ИЛИ КАМЕРИ ИЛИ КРЪГОВИ А И Е ВАЖНО Е ДА СЕ КАРА ПО-ВНИМАТЕЛНО И ДА СЕ ПАЗЯТ ХОРАТА!

ДОН ТИТО
ДОН ТИТО
18.03.2016 9:29 9:29

Архитект Колев,при вашето назначаване предложихте къде да се направят кръгови.Аз Ви предложих да включите спешно това кръстовище,да се направи нещо НЕГРАНДОМАНСКО но практично което да реши въпроса.
Иначе всички тия зблъсъци с жертви и без жертви да тежат на вашата съвест…

ЧИЧЕТО
ЧИЧЕТО
18.03.2016 9:38 9:38

Пенсионираха старите полицаи на куп и сега,пълна трагедия,никаква организация на движението при тази ситуация,никакви бързи действия,пълна неграмотност в действията.Пародия на полиция,обезличиха я,оставиха я без служители и накрая ще стане така че няма да има МВР а ще има ОХРАНИТЕЛНА фирма на еди кой си.Ебати и държавата…

Свидетел
Свидетел
21.03.2016 16:50 16:50

Разхождах си кучето и видях. АТВ без регистрация и никакви светлини изпреварваше от дясно преди кръстовището без да спре на него. Какво правят тези джигити по улиците?

Back to top button