Хасково

Входна такса за гробищата на Задушница

Image Млади мургави момичета упражняват истински терор над хората, дошли в съботния ден да уважат мъртвите на гробищата край Кенана, установи проверка на Haskovo.biz

На Задушница стотици хасковлии идват край гробовете за възпоменаване на душите на починалите. Девойките са превзели входа към парка и настойчиво приканват минаващите да им дадат пари и храна. Ако им откажат хората биват наругани. Историята се повтаря и на излизане.

Мургавите момичета притесняват хората дори когато са до гробовете на своите близки с настояването да им се раздаде от храната, донесена за мъртвите. И пак следват обиди и клетви ако някой се опита да ги изгони.

„Висят до нас като опашки докато не им дадем нещо“, оплака се възрастна жена, дошла да прелее с вода и вино могилата на съпруга си.

Охранители на гробищата не бяха забелязани

Image Image
Image Image
Image Image

{mosloadposition banner} 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button