Регион

Спипаха контрабандни цигари в клуб, закопчаха двама крадци

Илюстрация1760 цигари без бандерол иззеха димитровградските криминалисти, съобщават от полицията.

Вчера те са проверили частен клуб на димитровградската ул. „Емилиян Станев“. Зад бара на заведението са намерени цигарите от различни марки без бандерол, иззети с протокол.

По същото време харманлийските полицаи при обход на селския район в Дряново са проверили лек автомобил Опел, собственост на 68-годишна жена. В колата са открити 600 грама нарязан тютюн и 860 цигари без бандерол. последвала е проверка и в частен дом на ул. „Н. Марков“ в Харманли, където са иззети още 900 грама тютюн и 640 безакцизни папироси.
Хасковските полицаи също се отчитат по линия на безакцизните стоки. Те са проверили 3 търговски обекта в областния град, откъдето са конфискували общо 12 кг. тютюн и 1800 цигари от различни марки.

Двама харманлийци са задържани за домова кражба. Мъжете на възраст 28 и 29 г. са откраднали от частен дом на ул. „Янко Сакъзов“ в Харманли медна лозова пръскачка и кашон с кабели. След задържането им инкриминираните вещи са иззети с протокол.

В хасковското управление също е задържан 36-годишен мъж от града за кражба. Той откраднал 30 бетонови кола от имот в местност „Халилово“, които са открити и върнати на собственика им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Еееее
Еееее
19.03.2016 19:12 19:12

Нали нямаше контрабанда, били я преборили според Вожда !

Back to top button