Хасково

Плашат със съд след катастрофа на „Стара планина“ в Хасково

КатастрофаОпел Зафира и Рено Клио катастрофираха в ранния следобед на хасковската ул. „Стара планина“ при пресечката с ул. „Цар Страшимир“.

КатастрофаМладата шофьорка на Реното излизала от пресечката, докато по ул. „Стара планина“ се спускал идващ от Кенана Опел.

В резултат на сблъсъка френското возило е с разбита предница, а Зафирата е със счупен фар и изкривено предно колело. При инцидента няма пострадали.

Според регулацията на кръстовището жената е отнела предимството на Опела. Неин близък сподели пред Haskovo.info, че ще си търсят правата в съда, защото на това кръстовище няма видимост от паркиралите по-горе коли и трябва да навлезеш в „Стара планина“ за да погледнеш дали е чисто.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
живущ на улицата наблюдател
живущ на улицата наблюдател
20.03.2016 18:30 18:30

Нашия хасковски кмет е един загубен дърт коцкар отдавна сме му заострили вниманието със спрените по стара планина коли
ама нали требва да гони булките кат смотана имаща се за докторка валентина станчева или масоните да му наредят.

СТРАНДЖА
СТРАНДЖА
20.03.2016 19:02 19:02

НА ТОВА МЯСТО СТАВАТ И ЩЕ СТАВАТ ОЩЕ КАТАСТРОФИ-КАТ НЕ ИСКАТ ДА РАЗГОНЯТ СПРЕЛИТЕ КОЛИ НА СТАРА ПЛАНИНА-ДАВАЛ СЪМ ИМ ПОНЕ 3-4 ПЪТИ СИГНАЛИ НА 112-И ОТТАМ ИСКАТ НОМЕРАТА НА КОЛИТЕ ИДИОТИТЕ. ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ СЕРИОЗНИ МЕРКИ-ЛЕГНАЛИТЕ ПОЛИЦАИ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА!

Анонимен
Анонимен
20.03.2016 19:16 19:16

Доколкото знам улицата е СТРАШИМИР а иначе наистина заради магазините много коли спират там и пречат на движението…

иванова
иванова
20.03.2016 19:23 19:23

В Хасково се паркира безобразно нагло кой където намери няма свободна дясна лента!!!

Комши
Комши
20.03.2016 19:54 19:54

И на една от снимките се виждат спрели коли. Истина е че на това място простаците спират почти на кръстовището и си е истинско изпитание и за излизащите от Страшимир и за слизащите от Кенана да не стане сакатлък. Просто трябва КАТ да постоят няколко дни на това място и да посъберат някой лев за хазната. После идиотите ще се съобразяват изеистно време.

stealth
stealth
20.03.2016 20:10 20:10

КАТ-аджийте не им е работа да стоят на едно място (да, това кръстовище е проблемно, но не е само то), а да реагират на всяко нарушение. В момента те само регистрират сериозните инциденти и отчитат дейност, когато им спуснат някоя „акция“ за да влязат в новините. Никакъв реален контрол по пътя, никакви предупреждения за шофьори кривнали от правия път, никаква превенция.
Иначе ще е добре да се разчисти Стара планина и да се премахне полегналият полицай точно под Страшимир, който успешно пречи на всички. А и самият Страшимир е пълен с ирански тираджии, на които не им пречат знаците.

николов
николов
20.03.2016 20:13 20:13

Ами на Раковска,срещу Математическата ами по Кърджалийска същата работа спират си всички аварили пълна безотговорност !!!!

Анонимен
Анонимен
20.03.2016 20:34 20:34

ami na gergi kirkov kakvo e-minavash na kasmet

наблюдател и регистратор на О
наблюдател и регистратор на О
21.03.2016 9:29 9:29

До ресторант тихия кът паркират постоянно мпс там видимоста е огранечена и трябва да навлезеш във насрещнага лента със което действие застрашаваш себе си и останалите мпс там до ресторанта са израснали и храсти които допълнително пречат на преминавещите мпс нощно време е ужастно . К А Т Общинска полиция и Р П У -то да си влезнат във задълженията си .Кмета да ги извика всички заинтересовани институции и да ноложи трайни и постоянни мерки за контрол и отношения .Не се спотайвате всички като ми-ки.

Back to top button