Регион

Хванаха 18-годишна за грабеж в Димитровград

Илюстрация18-годишна девойка е задържана за грабеж в Димитровград, съобщават от полицията.

42-годишен жител на Несебър е подал жалба за грабеж. Той съобщил на разследващите, че снощи около 20 часа на ул. „Сава Доброплодни“ 2 неизвестни лица заедно с 18-годишна негова позната след употреба на сила са му отнели мобилен телефон, 150 лв. и лични вещи. След подадения сигнал, девойката е задържана, в процес на издирване са и другите нападатели.

За кражба от кметството на село Светлина съобщават от тополовградската полиция. Неизвестно лице е проникнало в сградата след разбиване на входната врата и е задигнало 2 компютъра с 2 монитора и принтер. Жалба за кражба на медни съдове и 2 автомобилни гуми е подал собственик на къща в село Криво поле.

454 чифта спортни обувки с лого на защитени търговски марки иззеха харманлийските полицаи. Вчера на пътя между Харманли и Тополовград те са спрeли за проверка микробус Мерцедес, шофиран от 40-годишен мъж от Нова Загора. В колата с него са пътували още трима негови съграждани на възраст 20, 38 и 55 г. В хода на проверката в автомобила са намерени маратонките с лого на различни марки без разрешение на правопритежателя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button