Хасково

3400 хасковлии са в жребия на НАП за лек автомобил

НаградаЧисто нов лек автомобил е голямата награда в Лотарията на НАП и Министерство на финансите, която очаква своя победител, а 3400 хасковлии са в жребия за колата, съобщават от офиса на НАП в Хасково.

В жребия са над 19 млн. фискални бона, регистрирани от участници в цялата страна за над четвърт милиард лева. Голямата награда ще бъде изтеглена тази Коледа, а до тогава данъчните раздават всяка седмица смарт телефон и всеки месец 40 инчов смарт 3D телевизор.

Хасковлии участват с повече от 540 000 касови бележки за над 6,2 млн. лв. Болшинството от тях регистрират бележки през сайта на играта, а 64-ма от феновете предпочитат мобилното приложение.

На 3 април ще бъде изтеглен и четвъртият месечен победител. Той ще получи нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button