Спорт

Волейболистките на Любимец първи от Пролетния кръг в Бургас

ВолейболисткиМладите волейболистки на „Любимец 2010“ показаха отлична игра и се класираха първи в Пролетния кръг на турнир в Бургас, съобщават от пресслужбата на кметството.

Волейболистките надиграха безапелационно своите съперници – отборите на Бургас, Средец и Раднево с категорични победи с по 3:0.

Този резултат ги класира на първото място в турнира по волейбол за момичета до 15 г.

„С голяма гордост се завръщаме от това състезание. Изключително съм доволен от отборната игра и желанието за победа на момичетата. През цялото време те бяха изключително мобилизирани и почти всяка ситуация отиграваха без забележки“, сподели треньорът Трифон Трифонов.

Няколко дни по-рано – на 16 март, отборът по волейбол на СОУ „Желяко Терпешев“ спечели второ място в Областното ученическо първенство в Димитровград. Девойките от 11 и 12 клас успяха да победят отборът на Харманли с 2:0, но загубиха със същия резултат от димитровградската ПМГ „Иван Вазов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button