Хасково

Продължават назначенията в общината, обявяват новите в сряда

ИлюстрацияНови назначения има в общинската администрация от днес, потвърдиха за Haskovo.info от пресслужбата на кметството.

Новите хора ще бъдат представени в сряда. Дотогава се очаква да бъдат назначени още хора и така имената им ще бъдат съобщени наведнъж.

Става въпрос за нови назначения в дирекция „Образование и култура“, като има такива и в „Администрация“.

Haskovo.info припомня, че едно от спряганите имена за шеф на мегадирекцията е Златка Караджова, която бе общински съветник от ГЕРБ, но се отказа и искането й бе уважено от Общинската избирателна комисия. Така на нейно място в местния парламент на сесията в петък клетва трябва да положи Гергана Бояджиева от листата на ГЕРБ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
д-р Иванов
д-р Иванов
21.03.2016 22:52 22:52

Кога ще разберем кой ще е новият управител на Първа поликлиника. Идва нов договор с касата – време няма!!!!

SELYANI
SELYANI
21.03.2016 23:49 23:49

SAMO SELYANI OSTANAHTE TAM ……………EDIN SI OTIDE DRUG DOIDE!!!

Разочарован
Разочарован
22.03.2016 10:06 10:06

ВЪЖАРСКА Е КАТО ВЕЧНАТА АМБЪР, КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ТЯ УСПЯВА ДА СЕ НАГЛАСИ И ДА ОСТАНЕ. ГОЛЯМ СРАМ И ПОЗОР Е ТОВА НЕКАДЪРНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.

сеир
сеир
22.03.2016 10:19 10:19

Много интересно! Общинските служители спряха да се коментират помежду си след 17,00 часа! Много хубаво си показваха кирливите ризи, но сега им взеха страха! Не се притеснявайте – разписан ви е билета. И да обръщате палачинката – все тая! Появят ли се правилните кандидати – вън сте!

Back to top button