Хасково

Пореден инцидент на „Дунав“ и „Раковски“, блъснаха пешеходка

Катастрофа, архив

Преди дни в кръстовището бе отнесено и АТВ

За пореден инцидент на хасковското кръстовище между ул. „Дунав“ и бул. „Раковски“ съобщават от полицията.

Вчера малко преди 12 часа там е била блъсната 84-годишна пешеходка. 58-годишен шофьор на лек автомобил Опел, завивайки надясно, при зелен сигнал на светофара е ударил, пресичащата по пешеходната пътека жена.

Пострадалата е с открита фрактура на лявата подбедрица, контузна рана на десния крак и нараняване на дясното око. Тя е настанена в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.

Заради зачестилите инциденти на кръстовището и по булеварда, шофьори предлагат поставянето на легнали полицаи и камери.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Keri
Keri
23.03.2016 14:09 14:09

И камери да има пак няма да стане нищо нали до зеленчуковия имаме та ко заради трафика или пък за това да не чакат някой нахалници преминават на третата лента която задължава завоя на ляво а те учените наще карат направо и вече става една баркотия.
А доколкото до лежащите имаме ги много даже можем да влезнем в рекордите на Гинес за това кръстовище по добре:едно кръгово и една парулка да стой там по цял ден или някакъв регулировчик.
Жалко само за тези който изгубихме там още по жалко е че ще продължаваме да ги губим а виновните за това ще са свободни и ще ни се присмиват като продължават да убиват още и още

Въпрос
Въпрос
23.03.2016 16:15 16:15

Кой и защо не иска да разреши проблема с това кръстовище. Толкова прост народ ли сме?

stealth
stealth
23.03.2016 22:44 22:44

Каква е тази мания с легналите полицаи? Кой ги предлага? Това е като да гасиш огън, наливайки му бензин…

БЕЗХАБЕРИЕ
БЕЗХАБЕРИЕ
24.03.2016 8:42 8:42

Кръгово,кръговоо…
П.П.И друго само на 150м.от това кръстовище живее Ив.Расоков н-к сектор КАТ към ОД на МВР Х-во,кьорав ли е ,глух ли е,не минава от там ли,какво ли?Безгласна буква ли е?Или кокала не е за изпускане и трайкай си,а че хората ги е страх да преминат по това + е*и им майката ВАНКО,зимай заплатаката а другите пичка им майна…

Back to top button