Хасково

Съветниците се въздържаха да удостоят Мъри с почетно гражданство

Станимир Стоилов, архивОбщинският съвет отхвърли предложението на съветника от Коалиция „За Хасково“ Георги Пеев футболният треньор Станимир Стоилов – Мъри да бъде удостоен със званието Почетен гражданин на Хасково.

Преди гласуването Антон Иванов от ГЕРБ заяви от трибуната, че преди минути Мъри се е обадил на кмета Добри Беливанов и му е заявил, че не желае точно сега да получи това звание.

Пеев отговори, че не вярва на твърдението, че хасковлията се отказва.

При гласуването 11 подкрепиха предложението, но мнозинството от 25 съветници гласуваха с „въздържал се“ и така Мъри не получи почетното гражданство.

След сесията стана ясно, че Станимир Стоилов е разбрал, че има съветници, които се двоумят дали да подкрепят докладната и действително се е обадил на Беливанов за да му каже, че засега не желае да бъде удостояван със званието.

На сесията бе прието предложението на съветника от ГЕРБ Димитър Шалапатов със званието Почетен гражданин на Хасково – посмъртно да бъде удостоен Георги Сапунаров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.03.2016 14:41 14:41

Най-добре е Шалапатов да обявят за почетен гражданин. Той е обиколил целия политически спектър в Хасково, така че всички ще го подкрепят. А на Мъри предполагам са му обяснили по телефона, че ще има съветници против и затова той е звънал вероятно на същия телефон, за да каже, че се отказва.
Но е време Шалапатов да бъде обявен за почетен гражданин на Хасково. Той е единственият, който се е разбирал с тримата последни кметове на Хасково.

Анонимен
Анонимен
25.03.2016 22:56 22:56

И Мъри ще стане почетен гражданин, догодина, но вече предложен от правилните съветници

Анонимен
Анонимен
26.03.2016 23:36 23:36

Доколкото си спомням, Пеев беше против Григор Димитров да стане почетен гражданин на Хасково първия път, когато беше предложен – какво толкова бил направил. Сега ми изглежда като да успокоява гузната си съвест. Браво на Мъри Стоилов! Пеев малко да замълчи!

Анонимен
Анонимен
26.03.2016 23:48 23:48

Преди Георги Пеев приглласяше на Георги Иванов да плюе по Григор Димитров. Тогава нямаше никакви политически пристрастия. Ама сега вече имало. Паметта на някои е доста къса, но други помнят.

Back to top button