Хасково

103 от „Възраждане“ благодарят на общината за асфалт

Илюстрация103 жители на хасковския кв. „Възраждане“ благодарят на общината и кмета Добри Беливанов заради полагането на асфалт по улиците „Първи май“ и „Изток“.

В благодарственото си писмо, придружено и с подписите на хората, се отчита, че това предизборно обещание е било изпълнено.

Живеещите там са признателни и отремонтирането на стълбища и тротоар и поставянето на парапет за възрастни хора пред бл. 16, както и за поставянето на електрически стълбове, както и за изграждането на тротоар на ул. „Пролетарска“, покрай детската градина.

Сега на хората там е по-удобно придвижването и те се чувстват по-спокойни, се казва още в благодарствения адрес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жител
Жител
25.03.2016 18:49 18:49

Други 91 , живеещи на Първи май 9 не са доволни. В нашия блок нямаме общински съветник и гаражи в осветената част. На детската площадка пред блока , където играят и децата на доволните , е пълна тъмница.Улица Люляк пред блока е по – зле отколкото беше задната и не знам по какъв критерий се облагородява квартала. И ние гласуваме в секции 40 – 45 с индоевропейците

Back to top button