Спорт

Хасково се доказа като хандбална школа, девойките станаха вицешампионки

ХандбалХасково се доказа като хандбална школа и на турнира за Купата на България при 16-годишните момичета.

ХандбалДнес хандбалистките на клубния президент Марияна Стаматова изиграха отличен полуфинал и победиха силния тим на „Етър“ (Велико Търново) с 22:20.

Така нашите заслужиха място на финала, където срещнаха фаворита „Бъки“ (Габрово). Хасковлийки играха самоотвержено през първото полувреме, но вратарката на гостите направи отлични спасявания и така на почивката те изоставаха с 9:15.

ХандбалОстрието Християна Петрова почувства болки в крака и не можа да се включи през втората част, а „Хасково“ отстъпи с 21:32.

Въпреки това Християна получи приза за най-полезен играч на турнира. В идеалната седмица попаднаха още хасковлийките Маринела Панайотова и Катерина Димитрова.

Купата на „Бъки“ връчи кмета на Хасково Добри Беливанов. Хасковските хандбалистки пък подариха на градоначалника приза за второто място и медал.

Трети в турнира се класира „Етър“, а в надпреварата участваха още тимовете на Панагюрище, Ники спорт (Сливница), „Мартен`67“ и „Васил Левски“ (Нови пазар).

Хандбал  Хандбал 
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.03.2016 20:51 20:51

Брaво !!!

Back to top button