Хасково

Двама от Пазарджик отново в насрещното до хасковския театър

БулевардДвама шофьори на лек автомобил и бус един след друг се набиха в насрещното движение на бул. „България“ до хасковския театър „Иван Димов“, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Това се случи преди обяд, когато по булевардите вече започваха да се образуват задръствания. Причината бе боядисването на останалите пешеходни пътеки до зеленчуковия пазар с червена боя.

Навлизането в насрещното предизвика хаос сред шофьорите. За да избегне инцидент водачът на буса дори се качи на тротоара.

Haskovo.info припомня, че еднопосочното движение по булеварда редовно създава затруднения на шофьор от други области на страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vip
vip
27.03.2016 15:01 15:01

toi si ima znaci i markirovka,kak ne gledat te hora a i se vijda 4e ot tam idvat koli ednoposochno dvijenie dobre 4e nqma nishto

Николчев
Николчев
27.03.2016 17:08 17:08

Няма град с по-смотано движение от Хасково! Всичко ще-не ще минава през центъра…За толкова години нито една нова улична артерия, която да разтоварили другите улици! Кръговите – само в края на града…Само паркове и градинки – защото се лапа от програми, и т ънко преасфалтиране…

Павел Груев
Павел Груев
27.03.2016 19:23 19:23

Вярно е че влезеш ли в центъра е като в капан Тая комисия по безопастност на движението не може ли да си напрегнат мозъците и да намерят някакво решение колите се увеличават Крайно време е Кметството е пълно с лонгури които само мислят за частен бизнес

Back to top button