Хасково

Ауди се вряза в кофи за боклук за да избегне пешеходец по „Васил Левски“

КатастрофаХасковско Ауди се вряза в кофи за боклук и пепел за да избегне пешеходец по бул. „Васил Левски“ в областния град.

Инцидентът стана малко преди 17 часа на пешеходната пътека преди кръговото до ВиК.

КатастрофаАудито се е движело до старозагорски Форд, шофьорът е видял в последния момент пресичащия Джамахтин Ахмед. За да го избегне водачът рязко свива надясно и се забива в кофите за смет. При катастрофата няма пострадали.

На мястото на инцидента се събраха много живеещи по булеварда, които заради зачестилите катастрофи поискаха по „Васил Левски“ да бъдат поставени легнали полицаи и контейнерите за боклук да не са толкова близо до пешеходните пътеки.

Шофьорите на Ауидото и Форда не са пили, показа тестът с дрегер.

Катастрофа  Катастрофа 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
виждам
виждам
27.03.2016 18:54 18:54

старозагореца дава път на пешеходеца и спира, да но в хасково на пътека не се спира тои не знае ,че закрива пешеходеца и го нагажда за сигурен удар ,преди убиха млада жена там по същия начин

сирко станчев
сирко станчев
27.03.2016 19:20 19:20

Пишете името на тоя АБДАЛ с аудито да го знаят всички тоя БУНАК

Михайлов
Михайлов
27.03.2016 19:20 19:20

Пешеходни пътеки даже и да са „зебра“ да има там само горе на кръговото и долу на светофара!! Какво искат през 100 метра пешеходна пътека – ето затова стават и ще стават там произшествия! Който иска – да си пресича още от едното място! Така ще се избегнат жертвите! Не е задлъжително начесто да са тия пътеки! Сложете железа и изтрийте тая маркировка!

stoycho
stoycho
27.03.2016 19:21 19:21

правилно предложение, и без това от страната на казармите няма нищо за посещение, за ккаво да пресичат

Емил
Емил
27.03.2016 19:51 19:51

Тези цигани кога ще ги оградят с ограда ,от вечно изскачат тичайки и пресичат 6-7 метра преди пешеходната,децата им никакъв контрол нямат гонят се по пътя,гонят коне,овци какво ли не съм виждал от тези блокове да излиза.Сложете ограда и да пресичат горе на кръговото

До Емил
До Емил
28.03.2016 9:26 9:26

Там живеем и много БЕЛИ хора ! Ние не сме животни в зоопарк да ни заграждат ! Три часа след тази катастрофа стана друга – без намесата на пещеходци.Постарада именно металното заграждение. Не огради – камери ТРЯБВА да има. Ако се кара с 40, ще има адекватна реакция и по-малко катастрофи.
Не може улицата да се използва за писта. да дойде КАТ и да види през нощта за какви гонки става въпрос!

До "До Емил"
До "До Емил"
28.03.2016 9:48 9:48

За огради чак- не, ама наистина са много на често пешеходните пътеки, а и 40 км/ч?! Още малко и да бутаме в населените места, това все пак е булевард- главна пътна артерия на града, ограничението е 50 км/ч, но при тези пътеки е трудно и 30 км/ч да достигнеш. Може да се премахнат и да се поставят високи парапети между двете платна, само така биха се намалили ПТП-та с участието на пешеходци.

Гражданин
Гражданин
28.03.2016 21:25 21:25

Г-н Михайлов,
имате “ желязна “ логика…
Ако следваме нея, то в целия град, не е нужна нито една пешеходна пътека.
Аман от “ компетентни “ водачи… , после се чудите, защо Ви бият по кръстовищата.

Back to top button