Хасково

Шофьор без книжка блъсна с БМВ хасковлийка и избяга

Илюстрация36-годишен хасковлия е причинил тежък пътен инцидент и е избягал от местопроизшествието, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 8:50 часа на ул. „Пловдивска“ в областния град, хасковлията е шофирал лек автомобил БМВ.

Той е блъснал 78-годишна пешеходка, която от удара е с фрактура на черепа, кръвоизлив в мозъка, фрактура на таз и хематоми по тялото и бе настанена в ОАИЛ на МБАЛ-Хасково с опасност за живота.

Автомобилът е напуснал местопроизшествието в посока гробищен парк. След незабавни издирвателни действия, във вила е установена колата и водача, който е с отнета шофьорска книжка.

По БМВ-то има следи от удар – счупено предно панорамно стъкло, побитости по дясната колонка на стъклото, счупено дясно огледало. Колата е иззета и репатрирана. Образувано е досъдебно производство, мъжът е задържан до 24 часа.

Друг 53-годишен пешеходец пострада в пътен инцидент. Катастрофата е станала на 25 март в 21:40 часа на бул. „България“ в Харманли. 20-годишна водачка от Любимец е управлявала лек автомобил Фолксваген Пасат по булеварда без да е предпазлива към уязвимите участници в движението. Мъжът е пресичал платното и е ударен от колата. Харманлиецът е с фрактура на ляв крак под коляното и фрактура на лява ключица, настанен в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.

Вчера около 10 часа униформените полицаи от Харманли са спрели за проверка на ул. „Васил Левски“ мотопед „Сим Джунгла 50“, шофиран от неправоспособен 26-годишен мъж от града. При проверката е установено, че водачът управлява колата с влязло в сила наказателно постановление, в едногодишен срок от връчването му. 2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани и в Хасково. В ареста до 24 часа са били двама мъже на 61 и 41 г., хванати да шофират съответно с 2,01 и 1,54 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мдааа
Мдааа
28.03.2016 16:47 16:47

Сигурно пак мангалите са виновни, че жената е пресякла пътя на надухания с BMV-тo!

аз
аз
28.03.2016 19:28 19:28

Поредния селяндур с БМВ, който е крал по-бързо от колкото може да мисли пилешкият му мозък.

wwww
wwww
28.03.2016 21:31 21:31

Пак сриха колко промила е имал убиеца с БМВ-то.И нито дума от МВР за катастрофата.Дали е изследван за наркотици ? Пак има наши и ваши или парички за получаване на амнезия от МВР служителите.

Back to top button