Регион

Още една пенсионерка хвърли 1500 лв. през терасата на мним полицай

ИлюстрацияС 1500 лв. е била измамена 77-годишна димитровградчанка, съобщават от полицията.

Тя е подала сигнал за измамата на 25 март в 10 ч. Жената е съобщила, че предния ден в 21 часа е получила телефонно обаждане от мъж, представил се за полицай, който й съобщил, че ще й се обадят алоизмамници.

Жената трябвало да съдейства, като за целта било нужно да приготви наличните си пари, да ги хвърли през терасата си на бул. „Димитър Благоев“, за да могат да бъдат заловени измамниците. Потърпевшата изпълнила инструкциите.

Впоследствие разбрала, че е измамена и сигнализирала на полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ружа
Ружа
28.03.2016 16:26 16:26

Да, да, да продължават да хвърлят парите си през балконите. Какви са тия наши възрастни хора!!! Уж по цял ден гледат телевизия, по цял ден слушат радио – така ли не не им увряха главите, че първо трябва да се чуят с близките си и след това да дават парите. Както е пък тука в конкретния случай, специално в много предавания и сутрешни блокове по телевизията казаха, че няма такова нещо „сътрудници на полицията“ и пак продължават да си пускат парите, където им кажат. Дадат парите и после се жалват в полицията!!! Прави се обратното, но кой ли да те чуе! Спирам вече да ви съжалявам уважаеми наши възрастни съграждани?!

Back to top button