Хасково

Моторист влезе в насрещното срещу патрулка до съда

МотористМоторист обърка пътя и влезе в насрещното по хасковския бул. „България“ пред съдебната палата.

Нарушението стана малко след 16 часа и младежът бе спрян от патрулката там. Той возеше свой приятел и сподели, че се е заблудил.

Haskovo.info припомня, че шофьорите, предимно от други области на страната се затрудняват с еднопосочния хасковски булевард.

Последният случай бе тази неделя, когато пазарджишки микробус и лек автомобил подкараха срещу колите по „България“ до театър „Иван Димов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Видо
Видо
29.03.2016 20:50 20:50

Бъркат се, защото организацията на движението в Хасково е много загубена!

Илиян Иванов
Илиян Иванов
29.03.2016 21:51 21:51

Може пък точно до съда преди моста да е решил че му се ходи до нелината и нали като направиш ляв ще си спестиш обикалянето, ама кво пък кой ще го хване …

Анонимен
Анонимен
30.03.2016 9:32 9:32

А бе,те и по Раковски се объркват нагоре и надоло като карат с по 150км.Та иде реч за знаците де,които трябва да се гледат,за тия които ги познават,а това е задължително.А тези които не ги познават,ЖАЛНА ни майка от такива…

Back to top button