Хасково

Две деца са ранени при катастрофи в Хасковско

ИлюстрацияДве деца са пострадали при катастрофи, станали вчера в региона, съобщават от полицията.

Първата катастрофа е станала в 9:15 часа на бул. „Освобождение“ в Хасково. 40-годишен водач на лек автомобил Фолксваген Бора е извършил обратен завой и е отнел предимството на лек автомобил Шкода, управляван от 40-годишен жител на село Черноочене.

От удара е пострадало возещото се на задната седалка в Шкодата 2-годишно дете от Кърджали, което е с повърхностна рана в областта на челото. Момченцето е прегледано и освободено за домашно лечение.

8-годишен пешеходец е с фрактура на лява подбедрица при произшествие в Симеоновград. Вчера в 19 часа на улица „Никола Вапцаров“ в града, пострадалият е блъснат от колело, управлявано от 14-годишен велосипедист от Стара Загора. Пострадалото момче е в МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

В хасковското управление е започнато бързо производство срещу пиян водач. В ареста до 24 часа е задържан 23-годишен младеж от кърджалийското село Стремово за шофиране в нетрезво състояние. Дрегерът отчел наличие на 1,41 промила алкохол. Бързо производство е образувано и в Ивайловград. То е срещу 28-годишен жител на града, хванат да шофира Пежо 306 в срока на изтърпяване на лишаване от право да управлява колата си, след като е наказан за същото деяние по административен ред.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button