Хасково

Хасково подкрепя инициативата на Манолова „Великден за всеки“

ИлюстрацияОбщина Хасково подкрепя инициативата на омбудсмана Мая Манолова „Великден за всеки“, съобщават от пресслужбата на кметството.

Идеята на кампанията е да се наберат средства, с които да се закупят ваучери за храна, всеки от които на стойност 20 лв. С тях притежателите им ще могат да пазаруват в определени магазини.

Ваучерите ще бъдат раздадени по предварително уточнени поименни списъци предоставени от пенсионерските клубове в страната. С тях ще бъдат подпомогнати онези пенсионери чиято пенсия е над минимума от 300 лв. и по тази причина няма да получат надбавка от 40 лв., която се отпуска за пенсионерите за празника.

Сред партньорите на кампанията са БЧК, Национален алианс за работа с доброволци, Хранителна банка, вериги магазини.

Сметката на кампанията

iban BG03buib98885029906100
БАНКОВ КОД -BUIBBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сирко Станчев
Сирко Станчев
01.04.2016 20:17 20:17

Ами то 80 процента в България са социално слаби така че кой да дари и на кого Не дарения а работа трябва на хората но на управляващите ума им е все в кражбите и далаверите

Back to top button