Хасково

Енергото ще оправя авариите във вилните зони

Електричество Аварийните групи към EVN ще обслужват и ще отстраняват възникнали аварии в кварталите Кенана, Орфей и Изгрев в периода до изготвянето на подробните устройствени планове на кварталите без такива и ще направят всичко възможно за предоставяне на качествено подаване на еленергия. В това е уверил в петък областния управител Райна Йовчева лично Председателят на Управителния съвет на EVN България Щефан Шишковиц, съобщи за Haskovo.biz пресаташето на облстна администрация Дарина Стаматова

Райна Йовчева инициира срещата с ръководството на елкомпанията след като получи редица жалби от потърпевши и се срещна с инициативен граждански комитет и лидера на местната структура на ВМРО.

В разговорите с Шишковиц е участвал и кметът на Хасково Георги Иванов.

“Изготвянето на един ПУП изисква време за провеждане на съответните процедури. Считам, че направихме всичко възможно до съставянето на документацията хората в проблемните квартали да получават необходимото качество на услугата, за която редовно си плащат. От дружеството поеха конкретни анагажименти и за поддържане на съществуващата инфраструктура, които искрено се надявам, че ще бъдат изпълнени”, заяви след срещата Райна Йовчева.

Областният управител  получи и исканото писмено становище по въпросите, свързани с проблемите на местните власти в съвместната им работа с елкомпанията. Преди около месец конкретните запитвания на кметовете на общини бяха обобщени и изпратени в централата на компанията.

В официалния си отговор от дружеството са категорични, че се стараят да поддържат високо ниво на обслужване и да реагират своевременно на подадени сигнали според наличния си капацитет, като стремежът е в името на клиентите да се спазват правилата и сроковете на поетите ангажименти.

{mosloadposition banner} 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button