Хасково

Моторист падна тежко на „Кенана“

Илюстрация23-годишен моторист от Хасково падна тежко на Кенана.

Инцидентът стана около 15 часа на пътя през Кенана. Младежът загубил контрол върху мотора си и паднал. Машината продължила движението си и го затиснала в канавката край пътя.

Очевидци разказаха пред Haskovo.info, че гледката е била ужасяваща, а моторът бил напълно потрошен.

Младежът бе откаран в болницата и раните му по ръцете, краката и лицето бяха обработени в Спешно отделение, където го чакаха много приятели и роднини.

Прегледът на рентген показа, че момчето няма счупвания.

Полицаите изясняват причините за пътния инцидент.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.04.2016 19:44 19:44

Пишете му името и поместете снимка на тоя ГАЛФОН.Полицията изяснявала случая,случая е ясен,поредният самоубиец,добре че е нямало хора от старческия дом че да пре*ие някой старец.
Докога бе изроди с изроди.В кенана само се чува рев на мотори и свирене на гуми и там няма спокойствие вече…

***
***
04.04.2016 15:27 15:27

Когато не познавате момчето не говорете. Не сте на негово място, нито на наше място – роднините и приятелите му. Не знаете какво е, не знаете нищо. Запазете мнението си на сигурно място (в задника си). Нека всички глупости, които изписахте не ви застигнат. ЖАЛКИ сте с коментарите си, като не можете да кажето нищо хубаво си замълчете!!!

селския
селския
04.04.2016 13:25 13:25

ЩЕ ПИЛИШ ГУМИ, ДОКАТО УДАРИШ НЯКОЙ ПЕШЕХОДЕЦ ИЛИ НЕЧИЕ ДЕТЕ. ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ НА КОЕ ВИКАТ ПИЛЕНЕ И КАК ПАДДАВА ГУМА И ОСОБЕНО ЗАДНАТА. НЕЩАСТНИЦИ КОМПЛЕКСИРАНИ.

G.marinov
G.marinov
04.04.2016 9:42 9:42

I da kaja molq haskovo.info da si koregirat mqstoto na stanaloto zashtoto izobshto ne e do starcheskiqt dom a e sled lqtnoto kino nadolo toi se e dvijel ot posoka poligona i se e izlachval kum lqtnoto kino pone kato pishete neshto gledaite vsichko da e dostoverno i vqrno !!

G.marinov
G.marinov
04.04.2016 9:40 9:40

Kogato ni bude predostavena pista na koqto da karame nqma da hodim na poligona nad sivata voda dokato neni se dade teren na koito da karame nqma da ima spokoistvie i shte se pilqt gumi na poligona zada negi pilim po putishtata!!!! Otnosno do motorista vsichko e na red nqma mu nishto i samo shte vmetna che nito pie nito opptrebqva narkotici!!!! PTP-to e sledstvie na stuseniqt put i poradi tazi prichina e izleznal ot putq zadnata guma e podnesla opital se e ta napravi neshto zada stopira motorat no ne e mojal molq sprete s tupite komentari veche ne mislite li che na men i semeistvoto mu neni e gadno za nego sega i samo hvurlqte ogan v peshta a toi leji v bolnicata uhluzen i naturten hora koito nego poznavat dane komentirat prosto molqvi

Вангел
Вангел
04.04.2016 0:40 0:40

Много сте хитри, за вас всеки катастрофирал е наркоман и пияница и галфон. Познавам го много добре и смело твърдя, че не е такъв за какъвто го мислите. Даже не е карал и бързо, Относно това кой е наркоман и кой пияница вие какви сте ? Или вие сте най-добрите и нямате никакви косури? Само се водите по хорското мнение което ви дава една проста оценка на стадо овце!

***
***
03.04.2016 22:23 22:23

След като не знаете какво е станало, не коментирайте.Познавам много добре пострадалия и нито е наркоман нито пияница! Нима вие като седнете на маса не пиете алкохол? Причината не е нито голяма скорост нито, защото е бил под влиянието на алкохол или наркотици. Коментарите ви говорят колко сте ограничени и знаете само да бълвате ла*на.

Агент
Агент
03.04.2016 21:52 21:52

Името на пострадалия е З.Стефанов наркоман и махленска пияница некадърници като него колкото щеш лошото е че накрая и други ще пострадат заради такива като него.

Maika vi shi e*a
Maika vi shi e*a
03.04.2016 21:40 21:40

Kakvo vi trqbva koi e i kak izglejda chovek kato chovek prosto mu e poddala zadnata guma ne pishete gluposti beshe si v suznanie momcheto kak da ne e daval priznaci za jivot ai molq vi se filmari

vip
vip
03.04.2016 19:45 19:45

prav si da pishat koi e,i kvo ima za izqsnqvane to e qsno visoka skorost

На майка ви п**ката жалкари
На майка ви п**ката жалкари
05.04.2016 22:57 22:57

Първо тези които обиждате момчето, познавате ли го, че му слагате етикети като,,пияница“, ,,наркоман“ и,,галфон“..нито знаете Как се е случила катастрофата, нито го познавате, но говорите . половината лицемери зад гърба му говорите глупости в лицето се подмазвате. Много големи мачовци станахте и за много големи се взехте, можете да говорите и да обиждате само докато е ранен, но щом се възстанови пак ще търсите миши дупки в които да се скриете!!! Тъпи п**алчета и жалкари !

Back to top button