Хасково

6200 от Хасковско вече подадоха декларации в НАП

ИлюстрацияИнформационният център на приходната агенция ще работи с удължено работно време заради наближаващия край на данъчната кампания, съобщават от офиса на НАП в Хасково.

Консултантите на агенцията ще отговарят на позвънявания към националния телефон 0700 18 700 от 8:30 до 18:30 часа всеки делничен ден вместо, както досега, в интервала от 9 до 17:30 часа. Промяната ще действа до последния ден за подаване на данъчни декларации от физически лица – 3 май.

Досега 6200 лица от Хасковска област са подали декларации за облагане на доходите, като 2500 от тях или 40% са изпратени по електронен път.

Най-бързо и лесно декларациите могат да се подадат по интернет с персонален идентификационен код – ПИК, който се издава безплатно и само за няколко минути в офиса на Агенцията. Формуляри се приемат също на гише в 19 пощенски станции в областта и по пощата като добре опликовано писмо с обратна разписка, адресирано до адреса на НАП в града – п.к. 6300, Хасково, пл. „Свобода“ 2.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button