Регион

Младежи задигнаха 7 кози и 4 ярета, хасковлия олекна с 17 000 евро

ИлюстрацияТрима младежи от димитровградското село Радиево са задържани за кражба на животни, съобщават от пресслужбата на полицията.

В средата на февруари е бил получен сигнал от собственика на 9 кози, че са му откраднати от стопанската постройка в село Голямо Асеново. Тримата мъже на възраст 19, 18 и 26 г. са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.
Тримата са признали деянието си и са посочили лицето, на което са продали животинките – 34-годишен узунджовец. На собственика са върнати 7 кози и 4 ярета.

Две домови кражби са извършени на 1 срещу 2 април. Първата е от частен дом на ул. „Димитровградска“ в с. Черногорово, където е провикнато през незаключена врата и са откраднати 2 мобилни телефона и лични документи.

Втората кражба е след взломяване на патрон на врата на жилище на ул. „Асеновград“ в Хасково. Откраднати са 17 000 евро и 600 турски лири, оставени в скрин в една от стаите.

2800 цигари без бандерол иззеха хасковски криминалисти. В събота, на разклона за с. Крепост те са проверили лек автомобил Мерцедес с водач 30-годишен хасковлия с 45-годишен негов съгражданин. В хода на проверката, в естествените кухини на колата са открити и иззети цигарите от различни марки. В колата са намерени и 40 полиетиленови пакета, всеки по 1 кг., съдържащи инсектициди – пестициди, забранени за внос в ЕС, които също са предадени от лицето с протокол за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
?
?
04.04.2016 17:59 17:59

Много интересно

Back to top button