Хасково

6 от Хасковско сред успелите българчета на Фондацията на Бербатов

Таланти

Даниел Николов

Фондацията на футболиста Димитър Бербатов обяви успелите българчета за 2015 г.

Таланти

Александра Драгова

Сред тях са шест таланти от Хасковска област – балерината в хасковската танцова организация „Тангра“ Александра Драгова, бадминтонистът и спортист на Хасково Даниел Николов, Дейвид Лавчев от Харманли и хасковлийчетата Ивелина Колева, Гюнер Али и Вяра Казакова, които впечатлиха с успехите си в дигиталната графика и живопис.

До края на април, на заседание на журито ще бъдат избрани лауреатите на Голямата награда за 2015 г. Церемонията по награждаване ще бъде в края на май, когато Бербатов лично ще награди лауреати и финалисти. Желанието на фондацията е тази година да събере всички деца от Клуб 2015 на голям общ празник.

Проектът „Награди за успелите деца на България“ традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button