КНСБ с безплатни консултации в Хасковско

Хасково

ИлюстрацияБезплатни консултации ще бъдат провеждани от юристите и експертите на КНСБ в Хасково, съобщават от синдиката.

Гражданите ще могат да получат професионална информация по въпроси за трудовите и социалните им права.

Инициативата e по повод националната кампания „ВЪЗстани за правата си“ – с която КНСБ призовава всеки потърпевш с нарушени трудови, социални и синдикални права да търси справедливост и да сигнализира Конфедерацията.

От 11 до 18 април, от услугите на експертите в КНСБ, освен синдикалните членове, за които трудово-правните консултации се полагат по право, от правната помощ безплатно ще могат да се ползват и гражданите на Хасково и региона.

За контакти с Регионалния съвет на КНСБ в Хасково – тел: 038665420 и адрес: ул. „Цар Освободител“ №2, ет.2, офис 6 и 7.

В Хасково консултациите са на 12 април от 9 до 17 часа в офиса на РС на КНСБ. На следващия де в същите часове са консултациите в Димитровград в офиса на Общинския координационен съвет на КНСБ, бул. „Г. С. Раковски“ 13, западен вход.

На 14 април от 14 до 17 часа са безплатните консултации в Харманли, а на 15 април от 14 до 17 часа отново в Димитровград.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.