Хасково

Янко Петев пое Общинска собственост в хасковското кметство

ДиректорЯнко Петев от днес е назначен директор на дирекция „Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост“, съобщават от пресслужбата на кметството.

Хасковлията е завършил УНСС-София. Досега е работил в НАП, банки и частна фирма.

Дирекцията е разделена на два отдела – отдел „Разпореждане с общинска собственост“ – началник е Деница Панайотова и отдел „Наеми категоризация и защита на потребителите“ с началник е Мария Русева.

Началниците на отдели са на постовете си от няколко дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоян
Стоян
11.04.2016 17:20 17:20

Това е най корумпирания кадър на времето от НАП и затова е изгонен от службата.Сега го натресаха в най голямата яма за крадене.Добър избор на партия Герб , човека е сериозен ,ще има и за партийната каса , и за джобовете на кадрите.

titoto
titoto
11.04.2016 19:26 19:26

„голям кадър“,защо е изгонен от НАП и банките???

Соня
Соня
11.04.2016 22:41 22:41

Хубаво е да се дава шанс на младите хора.Дерзайте!

i'ejflforje.
i'ejflforje.
12.04.2016 9:31 9:31

Каква общинска собственост, какви пет леве?!?! Колко общинска собственост остана в град Хасково, някой може ли да каже?! Съмнявам се! Дирекция „Икономика и стопански дейности….“ на часа следва да направи пълен икономически анализ на финансовото състояние на общинските търговски дружества. Губещите да се закрият. Оставащите – работещи на печалба да се оптимизират във всяко едно отношение- структура, числен състав и т.н. Икономическата наука следва да бъде приведена в действие, а не да се управлява по правилата на Указ 56 от живково време или път 35 ПМС /постановление на Министерския съвет. Стига вече експерименти в община Хасково. Управлявайте модерно с икономически средства, не с приказки и уреждане на този онзи некъдърник от кръта Лилянов-Делян Добрев-Мюмюн Искендер!Беливанов, кмете, не ставай за смях вече , или напусни или управлявай като хората!

,,,
,,,
12.04.2016 11:49 11:49

коя е деница панайотова

Back to top button