БМВ блъсна жена на пешеходна до хасковския съд

Хасково

ИнцидентБМВ блъсна жена на пешеходна пътека до сградата на съда в Хасково.

Инцидентът стана в час пик малко преди 12 часа. Очевидци разказаха пред Haskovo.info, че колата е идвала от моста и шофьорът е изчаквал автомобилите по бул. „България“ за да продължи към ул. „Добруджа“. Никой от дългата колона коли не давал път на чакащия. Той намерил пролука и дал газ за да мине. Тогава обаче на пешеходната стъпила жената, която била блъсната.

Шофьорът на БМВ-то веднага вдигна жената с помощта на минувачи и я вкара в колата си до идването на линейката. Пострадалата е с травма на ръката.

Инцидент Инцидент 

 

10 коментара

 • Не оправдавам шофьора, обаче това гадно кръстовище как да го пресечеш отттам, откъдето той идва?? Пълен ужас и никой нищо не прави за тия невралгични кръстовища!!! Така ли не ги забелязват? Там ако спазваш правилника може никога да не пресечеш!!! А опашаката отзед се трупа… Ало, кмете, направи нещо поне ти!

 • В Хасково нищо не се прави по пътната инфраструктура в смисъл да се намали това неизбежно минаване през центъра – нито нови улици, нито разширение на съществуващите! За да отидеш от „Орфей“ до „Бадема“ – задължително през центъра, например…

 • Вината е 90% на този с БМВ-то, как няма да се изнерви, то в този град всички карат като селяни за пръв път седнали в коли. Човека е стоял там много време и се е изнервил, защото никой не го е пропуснал да мине. В един нормален град при задръстване, каквото винаги има там, ако не втората то третата кола намаля и пропуска чакащия. Това упражнение се повтаря и едно отношението е колегиално, второ не са толкова изнервени чакащите. На мен на това кръстовище ми се е случвало да чакам 15 минути някой хасковски селянин да ме пропусне, но като видях, че главите ви са прекалено дебели, за да се сетите, просто накарах пасажера си да слезе и пресече пътеката, та тогава поне някой да спре, за да се изтегля, не че и това не отне едни стабилни 5 минутки.

 • да спешно се нуждае от сфетофар, а в Хасково да чакаш някой да ти осигури предимство – няма как тук всеки е гъзар и по важен от всичко дуго

 • КМЕТЯ СПИ ,А МУСОНА ДЕЛЯН Е В СОФИЯ, АНГЕЛОВА ПЪК СИ ЧЕШЕ,,,,ГЪ….

  ТРЕБВА ДА СЕ НАМЕСИ СТАМАТОВ ЧРЕЗ ДРУГАРКАТА ТАНЯ

 • Бях очевидец на събитието. Шофьорът който бутна жената беше първия и който и помогна, после я сложиха в колата докато да пристигне бърза помощ, а тя дойте на 5-тата минута заедно с полицията..
  Кръстовището е наистина много трудно и определено таме трябва да се измисли нещо, не знам що, щото един светофар би блокирал движението по бул.България и би задръстил последния, ама нещо трябва да се измисли…

 • Като за начало да се махне синята зона, там ще е добре. А после да се мисли за светофари… Всички наредени коли пречат, ако движението става в 2 колони няма да е така

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.