Спорт

Нели Оцетарова се окичи със златото от Националното първенство по карате

СъстезателкиНели Оцетарова от хасковския карате клуб „АидаНет Вадо-рю“ спечели шампионската титла на Националното първенство по карате за деца.

Златото Нели спечели в дисциплината Кумите +47 кг.

Шампионатът се проведе в Албена, а на него от клуба участва и Селинай Кязим, която също се представи добре, но малко не и достигна да спечели медал.

В първенството взеха участие около 180 състезатели от 24 клуба от цялата страна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
родител
родител
11.04.2016 16:09 16:09

Къде са резултатите и на другите хасковски клубове? Сигурно са с по-добро представяне , но за тях нито дума!! Често ги пропускате , забелязва се ,че не сте информирате чистосърдечно ,а тенденционно. Ние също сме родители и се гордеем с постиженията на нашите деца !!! Моля редакцията- уважавайте читетелите си!!

Анонимен
Анонимен
11.04.2016 16:12 16:12

Уважаеми родител, ние информираме тогава, когато клубовете ни информират нас. Всеки спортен клуб, който желае да пишем за успехите му, може да ни изпраща информация.

наблюдател
наблюдател
12.04.2016 0:52 0:52

Нищо ново- типично българско- все неинформирани, чакащи журналя да им бъде сервирано, а инициативата да следиш събитията и да разнообразиш материала… Ще Ви подскажа и за по-жалка картинка- варненския отбор от състезанието е „Окинава“ и Варна през годините не научава от никъде нищо за него- там се изнася само за киокушина на „ТИМ“ и толкоз…

Back to top button