Хасково

Потрошиха Опела на 29-годишна, задигнаха оръжие от хасковска фирма

ИлюстрацияЛек автомобил Опел Астра е бил потрошен с твърд предмет, съобщават от пресслужбата на полицията.

Сигналът за инцидента е получен на 9 април. Колата е била паркирана на ул. „Вапцаров“ в областния град. На Опела, собственост на 29-годишна димитровградчанка са изпочупени стъклата, стоповете, фаровете и е повреден предния капак.

Законно притежавано оръжие е откраднато от офиса на хасковска фирма на ул. „Ген. Гурко“. Кражбата е извършена между 7 и 8 април. Задигнат е метален шкаф с размери 120/50 см., в който са се съхранявали малокалибрено оръжие за спортни цели, пушка марка ЧЗ калибър 22 LR и пистолет „Глок“ 26, калибър 9х19 LWL 832, законно притежавани и собственост на 54-годишен мъж. Обектът се е охранявал от СОД, но не е задействал при кражбата.

36-годишен бургазлия пък е задържан за кражба на сейф. В средата на март мъжът е счупил стъкло на тераса и е проникнал в апартамент на хасковската ул. „Драгоман“, откъдето е откраднал метален шкаф с размери 25/30 см, в който е имало 1500 лв., около 16 грама златни накити, 2 златни монети и газов пистолет с патрони.

Три момчета са задържани за домова кражба. На 8 април вечерта, момчетата на възраст двама на 15 г. и 20-годишен са проникнали през незаключената врата на дом на ул. „Димитър Благоев“ в Симеоновград и са откраднали 100 лв.

42-годишен хасковлия е в ареста за кражба на пчелни кошери. Той проникнал в имот в с. Гарваново след срязване на метална мрежа и откраднал 11 кошера с пчелните семейства.

Три кражби са станали на 9 април. Първата е от лек автомобил „Сузуки“ в с. Пчелари, след счупване на задно ветроупорно стъкло е проникнато в колата и са откраднати лични документи и слънчеви очила. Втората е от постройка в двор на училище в Димитровград. След разбиване на вратата й са задигнати къртач-перфоратор, дрелка, гаечни ключове, тесли и шпатули. Последната кражба за денонощието е на компютър, 2 тонколони, рутер и музикална уредба от хасковско читалище, в което е проникнато след счупване на стъкло.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.04.2016 19:03 19:03

Христо Иванов да плаща сега като поп и да си оправя системите.
Че като ги гледам тия неговите намазани пехливани просто са отврат.
Само се пъчкат с тия големи надписи по колите,бетер от полицаите.
Особено има един брат на Ив.Съботино рода на Златю,бивш началник на държавния СОД пътя не го хваща ТЮФЛЕКА чу с тюфлек.Ама и той беше в държавни СОД както и много други РЕНЕГАТИ…

онуфри
онуфри
11.04.2016 20:58 20:58

Гост не се притеснявай за Ицето Иванов той вече е на 76 лазарника и е дал заявка пред СВ ПЕТЪР да охранява със свойте хора и РАЙСКИТЕ ПОКОИ

Анонимен
Анонимен
12.04.2016 9:09 9:09

Бах мааму аъъ…

Back to top button