Спорт

Симон пречупи съпротивата на Григор в Монте Карло

Григор ДимитровГригор Димитров загуби от Жил Симон с 4-6 3-6 в среща от втория кръг на Мастърса в Монте Карло и така записа пето поражение от шест мача с французина, съобщават TennisKafe.com.

Двамата влязоха в двубоя с търпелива и внимателна игра, но Симон пречупи българина с пробив в последния гейм на първия сет, а във втория Григор увеличи грешките си, изтърва пробив аванс и напусна турнира.

В третия кръг посветеният под №15 може да срещне четвъртия поставен Стан Вавринка, който обаче преди това трябва да преодолее първия си съперник в Княжеството, който ще бъде определен от двубоя Чорич – Колшрайбер. Симон си гарантира 46 740 евро и 90 точки, Григор ще трябва да се задоволи с 24 640 евро и 45 точки, като не можа да защити четвъртфинала от миналата година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Онуфри
Онуфри
12.04.2016 20:08 20:08

Ами много мо дойде клецането на тоя шашкънин Каквото и да е той си остава Хасковско меше

Back to top button