Хасково

Шест отбора се включиха в турнира на Спешъл олимпикс на Кенана

ТурнирШест отбора се включиха в регионалния турнир по футбол и народна топка под егидата на Европейската футболна седмица, организиран от Спешъл олимпикс – България на игрищата до хасковските кортове на Кенана.

ТурнирВ надпреварата участват младежи и девойки от Хасково, Стара Загора, Харманли, Кърджали, Мъглиж и Гълъбово.

Състезанията се организират за 13-ата поредна година, съобщи за Haskovo.info спортният администратор Емил Иванов, регионален представител пък е треньорът Димитрия Халилямова. Турнирът откри кметът Добри Беливанов.

Първият удар във футболния турнир пък направиха дечица от хасковския общностен център. Те гостуваха в рамките на кампанията на УНИЦЕФ „Заедно в детската градина“ и е за деца от 0 до 7 г. Целта е да се подпомогне интеграцията на децата.

Турнир   Турнир
Турнир  Турнир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
zzzzzzzzzz
zzzzzzzzzz
14.04.2016 8:45 8:45

Защо забравяте за децата и младежите от Дом „Марина“ -Дневен център за деца и възрастни с увреждания -Хасково ,защо не бяха поканени да участват?От ДЦ“Марина“ имат излъчена златна медалистка ,която е участвала на много национални и европейски състезания ,организирани от Спешъл олимпикс – България.Не се сещайте за тези специални деца само по Коледа!

Back to top button