Спорт

Димитровград с поредни волейболни успехи, предстои суперфинал

ВолейболВолейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ за трета поредна година завоюваха участие във финалния турнир при 12-годишните.

Възпитаничките на треньора Александър Дафинов спечелиха категорично група А, от регионалния турнир, с 3 победи и само един загубен гейм, над отборите на „Яворов“ (Чирпан), Любимец и Ямбол.

ВолейболСилният тим е в състав: Гергана Георгиева, Никол Иванова, Мартина Стоянова, Здравка Стефанова, Ивона Стефанова, Рая Димитрова, Моника Смилова, Алексия Николова, Петя Пасева, Петя Димитрова, Александра Атанасова, Александрина Манджакова, Кристина Делчева, Даниела Димитрова.

Утре момичетата до 13 г. ще участват на суперфинал в Казанлък и ще се опитат да попаднат за поредна година сред 16-те най-добри отбори в България. За тази цел ще играят срещу „Верея волей“ (Стара Загора), Казанлък и Царево.

Haskovo.info припомня, че в неделя и 15-годишните се представиха блестящо и записаха три победи в квалификацията в Омуртаг. Така в тази възраст „Раковски“ достигна до зоните, а малко по-рано след серия от пет поредни победи за зоните се класираха и девойките младша възраст с треньор Петър Ташев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button