Регион

Бляскав концерт, торта и много подаръци за 15 г. „Галаксико“

КонцертДимитровградският денс център „Галаксико“ отпразнува своята 15-годишнина с бляскав концерт спектакъл в театър „Апостол Карамитев“.

КонцертТалантите на хореографа Тихомир Митев се представиха с чисто нова продукция, като бяха представени и някои от любимите изпълнения на почитателите на балета.

Аплодисментите на препълнения с публика салон заслужиха и гост изпълнителите, сред които бяха прима балерината на Софийската опера и балет Дарина Бедева, Концертприма балерината на Държавна опера – Стара Загора Петя Вънева, балетна школа „Грация“ – Горна Оряховица, Мюзикхолен театър – Пловдив, ПТА „Албена“ – Пазарджик и танцов център DNJ – Бургас.

Сред официалните лица, които поздравиха Митев и балета бяха кметът Иво Димов, който обеща, че общината ще ремонтира спортна зала „Младост“, където без проблеми ще могат да се провеждат и големи тацови форуми, председателят на общинския Концертсъвет Гергана Кръстева и началникът на Регионалния инспекторат по образованието Иван Панайотов, който е бил и класен ръководител на Митев в ученическите му години.

Спектакълът „От „Галаксико“ с любов“ продължи 2 часа, а в края танцьорите бяха зарадвани с голяма торта и много цветя.

Сред гостите бяха и доскорошни солисти в балета като Ивета Бинева, която е студентка и просълзи Митев и останалите танцьори с появата си.

 

Концерт   Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button