Хасково

Асфалтирането на „Васил Левски“ пак спря тролеите, пуснаха микробус

ИлюстрацияТролеите не се движат в Хасково от сутринта, алармираха читатели на Haskovo.info.

Хората се жалваха, че не са били информирани предварително за спирането на обществения превоз, а и по спирките нямало съобщения. Граждани се оплакаха, че чакали по 30 – 40 минути и се принуждавали да хващат таксита.

От „Тролейбусен транспорт“ съобщиха за Haskovo.info, че прекъсването в движението на тролеите се налага заради продължаващото до днес асфалтиране на участъка от бул. „Васил Левски“. Тролеите тръгват отново в 13 часа.

От дружеството допълниха, че са осигурили микробус, който да се движи по линиите на тролеите, когато те се спират. На буса имало и табела с номерата на двете тролейбусни линии – 108 и 308.

През следващата седмица има вероятност за ново прекъсване в движението на тролеите заради работа по шахтите на булеварда.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.04.2016 14:43 14:43

Как като не знаеш, че е спрян тролея ще се оглеждаш за микробус. По белите страни след подобно нещо или някой си подава оставката или общинското предприятие бива осъдено да плати солени обезщетения затова, че не е информирало гражданите.
Интересно ми е дали ще проследите има ли наказани?

сандокан
сандокан
16.04.2016 18:10 18:10

Ам че то тези които трябва да уведомят общественността са на заплата и като отидат на работа си решават частните проблеми най напред и ако остане време тогава работят

Back to top button