Хасково

Хористите на „Орфей“ покориха и Добрич

Хор„Браво!“, „Искаме да ви слушаме още!“,„Елате пак!“ това са само част от възгласите, които съпроводиха орфейци на слизане от сцената на огледалната зала „Нели Божкова“ в Добрич.

Там гласовитите хасковлийчета участваха в концерт от националната кампания „България пее“ на 16 април.

Заедно с нашите момичета и момчета в събитието се включиха още Детска вокална студия „Дъга“ – Свищов, Детско-младежки хор „Св. Георги Победоносец“ от Русе и домакините от Детски хор „Маестро Захари Медникаров“.

Нашите покориха публиката с невероятно атрактивните си изпълнения на „Имало едно време“ и „Търкул, търкул“ от Николай Стойков, „Баба Яга“ на Милко Коларов и „We are the world“ на Майкъл Джексън, допълнено от невероятния съпровод на пианистката Красимира Генева.

Особено вълнуващо бе общото изпълнение от всички хорове на песента „Хубава си татковино“ под диригентството на Елена Цветкова.

Веднага след представянето си хор „Орфей“ получи покани за участия в Русе и Свищов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button