Спорт

Баротев стана вицешампион при мъжете в Боровец

ВиоленаХасковският клуб по аеробика „Виолена“ участва с 11 състезатели на XX-то Държавно първенство „Боровец“ по спортна аеробика,провело се през уикенда в планинския ни курорт.

Хасковлии бяха във възрастови групи 9-11, 12-14 г. и мъже и жени.

При мъже и жени Тихомир Баротев, който дебютира в тази възрастова група, получи оценка 21,400 и заслужи сребърен медал, като само една десета не му достигна за да стане шампион за 2016 г.

ВиоленаОтлични отзиви се получиха за представянето му и всички специалисти са с големи очаквания за предстоящите му участия на Боровец опън, Световна Купа-Кантанхеде в Португалия и Световно първенство – Инчеон в Южна Корея.

При 9-11 г. сребърен медал спечели групата от 5 състезатели – Десислава Димова, Деница Колева, Рая Русева, Габриела Георгиева, Тиана Заркова.

Малко не достигна на тройката – Димова, Колева, Русева да се класират трети.

Другата тройка – Руфат, Заркова и Георгиева станаха шести.

Десислава Димова имаше реални шансове за медал в индивидуалната надпревара, но наказание от гл. съдия не й позволи да се бори за медал на финалите.

Деница Колева и Тиана Заркова се класираха за финалите и станаха съответно шеста и седма.
  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Боровец
Боровец
18.04.2016 13:41 13:41

Няма по-загубени медии от хасковските,като прочете човек статията ще остане с впечатление, че хасковските спортисти са се върнали от Боровец само с един сребърен медал. Факта, че хасковските състезатели се връщат с един наръч златни медали от почти всички категории очевадно няма значение за редакцията на хасково инфо – те си пишат само за Виолена. Дива селска история

Анонимен
Анонимен
20.04.2016 16:46 16:46

Ot tazi statia mojem da si napravim izvod che violena ZATUVA !!!!

Back to top button